Tel.: 059/77 00 10
Droomhuis bouwen of renoveren

Elektriciteit leggen volgens uw vereisten

De aankoop of verbouwing van een woning brengt heel wat werk met zich mee. Tientallen aannemers moeten gecontacteerd worden om uw ideale droomwoning af te werken. Uiteraard brengt dit heel wat stress en problemen met zich mee want iedereen weet dat aan een nieuwbouw of verbouwing heel wat vast hangt.

Bij deze intensieve klus willen wij u graag helpen. Wij nemen namelijk de volledige installatie of vernieuwing van uw elektriciteit op ons zodat u zich hierover niet langer zorgen hoeft te maken. U deelt ons mee wat de vereisten en verlangens zijn op vlak van stopcontacten, schakelaars en elektriciteitskast en wij doen de rest.

U zal snel merken dat wij over heel wat ervaring beschikken als het aankomt op elektriciteit leggen in Oostende. Ga daarom met ons in zee en u zal toch al van één last verlost zijn tijdens de drukke bouwperiode.

Omdat wij eerlijke prijzen hanteren zal u ongetwijfeld beamen dat wij de ideale partner zijn als het aankomt op elektriciteit leggen in Oostende. De verhouding prijs/kwaliteit is bij ons in perfecte harmonie en wij houden ons steeds aan vooropgestelde afspraken en termijnen.

Maak u dus niet langer druk om uw elektriciteitsinstallatie die moeten geplaatst of vernieuwd worden maar contacteer ons meteen en wij zorgen voor een gekeurde elektrische installatie in een mum van tijd!

Contacteer ons!059/77 00 10